Smučarski sejem 2021

Več kot uspešno smo izpeljali še en smučarski sejem. Letos smo ponovno zamenjali lokacijo, tokrat smo bili pod šotorom v športnem parku na Vrhniki (ob drsališču) in bili prijetno presenečeni, saj je bil obisk nad pričakovanji, glede na omejitve pri obisku. Če se malo obrnemo na statistiko, smo letos prejeli kar 1030 kosov opreme, kar ni naš rekord, je pa vseeno kar veliko 🙂 Kljub temu, da je bilo sprejetih v prodajo tako število kosov opreme lahko z zadovoljstvom povemo, da se je prodalo kar 70% vsega sprejetega. To pa je naš novi rekord, saj procentualno tega do sedaj še nismo dosegli. Če se malo pohvalimo, lahko rečemo, da smo izpeljali odličen sejem s pesto ponudbo, sploh če se primerjamo z občinami iste velikosti.

 

Upamo, da je zadovoljstvo obojestransko in ste tudi vi, zase našli ustrezen kos opreme. Seveda nam brez vas nebi uspelo, moramo pa se vam tudi zahvaliti, da ste nam zaupali prodajo vaše opreme. Poleg tega gre zahvala tudi Zavodu Ivana Cankarja, ki nam je omogočil prostore,  vrhniškemu podjetju ProSaf, ki nam je brezplačno zagotovil vso potrebno reklam, ter nas na sejmu oskrboval s čokoladicami, prav tako pa podjetju OmegaM, ki nam je omogočil tisk nalepk. Zahvala gre tudi vsem članom društva, ki so prostovoljno tako ali drugače pripomogli k uspešni izvedbi smučarskega sejma, tudi v času priprav na njega.

 

Kdor je zamudil ali pozabil prevzeti neprodano opremo, ali denarja od prodane opreme, lahko to  stori še v sredo, 8.  12.  2021, med 19.00 in 20.00 v poslovnih prostorih SD Vrhnika na Tržaški 9  (zraven telovadnice Partizan).

Vse dodatne informacije na e-mail info@sd-vrhnika.si ali 031 436 608 (Aljaž).

Se vidimo naslednje leto, do takrat pa vam želimo veliko smučarskih dni brez nezgod in polnih užitka!