O društvu

Smučarsko društvo Vrhnika je športna organizacija, ki vključuje tako ‘male’ kot ‘velike’ ljubiteljske in profesionalne športnike in vabi v svoje vrste prav vsakogar, ki se rad zabava na snegu in uživa v športnih dogodivščinah na smučiščih.
Pridružite se nam lahko na organiziranih zimskih enodnevnih izletih na vsa večja slovenska in tuja smučišča in se prepustite užitku smučanja v pravi meri. Ker pa smo predani smučarji, se svojemu poslanstvu ne predajamo le pozimi, ampak tudi med poletno sezono, nas vsako leto prav tako najdete na Poletnem vklopu, kjer se lahko mladi seznanijo z osnovami smučanja. Tople poletne temperature so kot nalašč za zabavo in učenje na rolerjih, kondicijske in gibalne vaje na prostem ter druge zanimive in zabavne igre, ki jih organiziramo ekipa smučarskega društva.
Z velikim veseljem v svojo družbo vabimo tudi mlade navdušence in zagrizene ljubitelje tega športa, da postanejo del uspešne tekmovalne skupine in se smučanju posvetijo tudi na profesionalni ravni. Društvo temelji na druženju, uživanju in predanosti smučanju. Veseli bomo, če boste postali del nas, mi pa se bomo pri vsakem smučarskem zavoju trudili, da ta del tudi ostanete.