Smučarski sejem 2021

pod šotorom v športnem parku na Vrhniki (ob drsališču)

Datum dogodka: petek, 3. december 2021 - sobota, 4. december 2021
Ura: 14:00
Lokacija: pod šotorom v športnem parku na Vrhniki (ob drsališču)
Stanje dogodka: Zaključen

Tudi letos organiziramo smučarski sejem rabljene opreme, ki bo potekal pod šotorom v športnem parku na Vrhniki (ob drsališču). Začel se bo že v petek 3. decembra ob 14. uri in trajal vse do 19. ure, nadaljeval pa se bo v soboto ob 8. uri in potekal do 17. ure.


KDAJ:

  • petek, 3. 12. 2021 od 14h do 19h
  • sobota, 4. 12. 2021 od 8h do 17h

 

KJE:

  • pod šotorom v športnem parku na Vrhniki (ob drsališču)

 

KAKO POTEKA?

Sprejem opreme bo potekal v petek (14.00 – 19.00) in soboto dopoldan (8.00 – 12.00). Ko oddate svojo opremo v komisijsko prodajo skupaj popišemo opremo in določimo ustrezno prodajno ceno, vi nam zaupate svoje podatke in poravnate strošek kotizacije, ki znaša 1€ za vsak kos opreme, mi pa vam damo unikatno številko za vsak kos opreme. Ko to opravimo brezskrbno odidete domov, mi pa se bomo po najboljših močeh potrudili prodati vašo opremo ustreznemu bodočemu uporabniku.

V soboto popoldan nas ponovno obiščete z namenom, da preverimo ali smo opremo prodali. V primeru, da je prodana vam povrnemo kotizacijo za ta kos opreme in izplačamo znesek od katerega obdržimo 20% provizije. V kolikor oprema ni prodana jo lahko prevzamete pri naših fantih in dekletih.

 

VSTOP NA SMUČARSKI SEJEM:

Za vstop je potrebno IZPOLNJEVANJE POGOJA PREBOLEVNOSTI, CEPLJENOSTI ALI TESTIRANJA – POGOJ PCT (Uradni list, št. 174, 6. 11. 2021).

Pogoj PCT je izpolnjen, če se osebe izkažejo z veljavnim osebnim dokumentom in razpolagajo z enim od spodaj navedenih dokazil, in sicer:
  •  z dokazilom o negativnem rezultatu testa PCR, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa ali testa HAG, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa;
  • z digitalnim COVID potrdilom EU v digitalni ali papirnati obliki, opremljenim s kodo QR.

 

PCT ni potrebno izpolnjevati osebe, ki so mlajše od 12 let.

V kolikor ne izpolnjujete pogoja ali ne izkažete osebnega dokumenta, je vstop prepovedan.

Uporaba zaščitne maske na javnih krajih je obvezna, če ni mogoče zagotoviti medosebne varnostne razdalje 1,5 m. Razkuževanje ob vstopu in izstopu je obvezno!

Vsi lepo vabljeni!